Skip to main content

Kullanım Kılavuzu (İngilizce)

Keenetic RMM Beta bulut hizmeti

Keenetic RMM Beta (Uzaktan Ağ İzleme ve Yönetimi) , kritik ağları ve altyapıyı 7/24 çevrimiçi tutmaya yardımcı olmak amacıyla Küçük/Orta ölçekli işletmeler için özel olarak oluşturulmuş bulut tabanlı, çok siteli bir uzaktan izleme ve yönetim çözümüdür.

Tüm cihazların durumunu dünyanın her yerinden ve her tür cihazdan istediğiniz zaman merkezi olarak izlemenizi sağlar. Keenetic RMM hizmetine, platformlar arası işlemlere izin veren bir web tarayıcısı üzerinden erişilebilir.

Önemli

Keenetic RMM Beta hizmeti, KeeneticOS sürüm 3.6.3 ve üzeri cihazlar için geliştirilmiştir (2018'den beri üretilen tüm Keenetic modelleri KN-XXXX indeksli).

Keenetic RMM, ağınızı daha hızlı, daha rahat ve verimli bir şekilde yönetmenize olanak tanıyan özellikler sunar:

  • Servis etiketine veya KeenDNS alan adına göre bir cihazı uzaktan ekleme yeteneği;

  • Keenetic RMM kontrol panelinden her cihazın web arayüzüne rahat, hızlı ve sorunsuz erişim;

  • Telegram messenger bildirim sistemi — kurulumu kolay uyarılar sizi önemli olaylardan haberdar eder;

  • Ortak ağları birlikte yönetmek için bir ekip oluşturma ve davet gönderme yeteneği;

  • Her ağ hakkında ayrıntılı ve güncel bilgiler — çok sayıda ağ parametresini, denetleyicileri ve erişim noktalarını ve ayrıca izleme için tüm bağlı cihazları görüntüler;

  • Ultra hızlı ağ ve cihaz yönetimi için grup operasyonları;

  • Yardım Merkezi web sitesine, Keenetic RMM bulut hizmetine ve Keenetic mobil uygulamasına erişmek için tek bir Keenetic Hesabı kullanılır;

  • İhtiyacınız olan ağı veya cihazı hızlı ve kolay bir şekilde bulmak için arama paneli;

  • Keenetic RMM web kontrol paneli, tarayıcılar arası erişim sağlayarak, cihazın işletim sisteminden bağımsız olarak dizüstü bilgisayardan akıllı telefona kadar herhangi bir cihazda doğru şekilde çalışmasına olanak tanır;

  • Arayüz, açık ve koyu (dark) renk paletinde uygulanır.

rmm-01-en.png
rmm-02-en.png

Not

The Keenetic RMM Beta service is under active development and beta testing, and we have big plans for its evolution. We value user feedback to our technical support engineers or directly to the developers so that we can quickly find bugs and fix them as fast as possible.

There is a special 'Keenetic RMM' section in our Community Forum, where you can leave your questions, feedback, first impressions about Keenetic RMM Beta and discuss development plans or offer new features.

You can find articles and instructions on using the cloud service on the Help Center website under the 'Keenetic RMM Beta' section.