Skip to main content

Kullanım Kılavuzu (İngilizce)

Yönlendiricinizin kendi kendini test eden (Self-test) sistem dosyasını iPhone/iPad'e kaydetme

Yönlendiricinizde veya ISS'nize bağlantınızda bir sorun varsa, sorunu teşhis etmek için teknik destek ekibimize bir otomatik test dosyası gönderebilirsiniz. Kendi kendini sınama sistem dosyası, yönlendiricinin sistemi (parola olmadan), tanılama bilgileri, günlükler ve mevcut yapılandırma hakkında eksiksiz bilgiler içerir.

Self-test.txt dosyasını kaydetmenin amacı bir hatanın veya bağlantının kesilmesinin nedenini belirlemekse, bu hata veya bağlantı kesilmesi gerçekleşene kadar beklemeli dosyayı kaydetmelisiniz.

Keenetic yönlendiricinizin Wi-Fi ağına bağlanmak için mobil cihazınızı kullanın.

İnternet tarayıcınızı başlatın. Adres çubuğuna my.keenetic.net veya 192.168.1.1 yazarak Keenetic web arayüzüne bağlanın.

Web arayüzüne bağlandıktan sonra menü butonuna tıklayın web_button.png ve 'Yönetim' bölümünden 'Sistem ayarları'nı seçin. 'Genel sistem ayarları' sayfasında, 'Sistem dosyaları' adlı bir alt bölüm vardır. Kendi kendine testi (Self-test) bulun, tüm içeriği ortaya çıkarmak için açıklamaya tıklayın ve ardından 'Bilgisayara kaydet'e tıklayın.

selftest-ios-01-en.png

Ardından İndir'i tıklayın.

selftest-ios-02-en.png

Varsayılan olarak, indirilen dosyalar bulut depolama iCloud Drive'a kaydedilir.

selftest-ios-03-en.png

Artık Keenetic mobil uygulaması aracılığıyla teknik desteğimizle iletişime geçtiğinizde veya  adresine bir e-posta gönderdiğinizde bu self-test.txt dosyasını bir mesaja ekleyebilirsiniz (bu durumda otomatik olarak yeni bir istek oluşturulacaktır).