Skip to main content

Kullanım Kılavuzu (İngilizce)

Wi-Fi ağ adı ve şifresini değiştirme

Wi-Fi adı (Kablosuz ağ adı) ve şifresi varsayılan olarak fabrika ayarlarıyla gelir. Bu bilgiler cihazınızn altındaki etikette yazılıdır.

Dilerseniz, Keenetic cihazınızın kablosuz ağ (Wi-Fi) adını ve şifresini değiştirebilirsiniz. Bu ayarları yapılandırabilmek için 'Ev Ağı' bölümünde 'Kablosuz Ağ' alt menüsüne tıklamanız gerekir.

wifi_password1_en.png

'Ağ adı (SSID)' alanına istediğiniz ağ adını, 'Şifre' alanına ise şifrenizi yazınız. Yeni şifreniz 8 ile 63 karakter arasında olmalıdır. Güvenliğiniz için kolay tespit edilemeyecek bir şifre belirlemeniz önerilir. 'Şifreyi göster' alanına tıklayarak belirlediğiniz şifreyi kontrol edebilirsiniz.

İpucu

Use a strong password for your Wi-Fi network. The router has a strong password by default, which is difficult to guess and time-consuming to pick by brute force.

Önemli

Ağ adınızı ve/veya şifrenizi değiştirdikten sonra istemci cihazlarınızda da bu değişiliği uygulamanız gerekir. Yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra, sayfadan çıkmadan önce ilgili ayarları kaydettiğinizden emin emin olun.