Skip to main content

Kullanım Kılavuzu (İngilizce)

Keenetic işletim sistemi beta yazılımını yükleme

Örneğin, Beta sürümü seçerek KeeneticOS işletim sisteminin henüz yayınlanmamış, Beta sürümünü cihazınıza indirip kurabilirsiniz.

Beta sürüm, Keenetic iç testlerinden geçmiş ve hata ayıklama sürecinde olan yazılım versiyonudur. Bu sürüm, bir önceki sürümde bulunan bugların düzeltilmiş ve hızlıca giderilmiş halini içerir ve kullanıcılara ileride gelecek yeni özelliklere hakim olma fırsatı tanır. Beta sürümün cihaza yüklenmesi, teknik destek ve garanti ile ilgili son kullanıcı koşullarını değiştirmez.

The Preview version is an official release of new or updated components that have passed internal testing and are in the final adjustments stage.

Önemli

Before installing the KeeneticOS version from the Preview channel, it is recommended to make a backup copy of the current router configuration by saving the startup-config.txt file and the KeeneticOS image file with the current set of operating system components installed on your Keenetic router. This will allow you to quickly restore the device configuration to its previous state if necessary. Refer to the Updating KeeneticOS by a system file article.

Önemli

KeeneticOS yazılımını güncelleştirmek için internete bağlı olmanız gerekir.

Açılan 'Sistem Bileşen Seçenekleri' penceresinden 'Beta sürüm'ü seçin.

preview-01-en.png

Ardından yükleme yönetimi onaylayın. Dilerseniz bileşenlerinizi ekleyip çıkarabilir, ya da aynı bileşenlerle sadece yazılım güncellemesi gerçekleştirebilirsiniz. Sayfanın altında bulunan 'Güncelleştirmeyi yükleyin' butonuna tıklayın.

preview-02-en.png

An information window with the message 'The device will reboot after installing the updates' will appear. Click 'Confirm'.

preview-03-en.png

The process of updating the Keenetic operating system will begin.

Önemli

Yazılım güncelleme esnasında cihazınızı kapatmayın ve internet bağlantısını kesmeyin.

preview-04-en.png
preview-05-en.png

Güncelleme sonrasında Keenetic cihazınız otomatik olarak yeniden başlatılır ve kullanılmaya hazırdır.

Web arayüze tekrar erişmek için web tarayıcınızda sekmeyi yenileyin.

Ardından, mevcut yazılımınızı kontrol etmek için 'Sistem Gösterge Paneli' sayfasını kontrol edin.

İpucu

Eğer herhangi bir sebeple yazılım güncellemede sorun yaşıyorsanız, lütfen 'Bileşen Yükleme ve Yazılım Güncelleme ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular' makalesini ziyaret edin.