Skip to main content

Інструкція користувача

Система віддаленого моніторингу та управління (RMM)

Keenetic RMM (Remote Monitoring and Management) — це хмарна багатосайтова система віддаленого моніторингу та керування, спеціально розроблена для малого та середнього бізнесу, яка допомагає підтримувати важливі сайти та інфраструктуру 24/7.

Вона забезпечує централізований моніторинг стану всіх вузлів у будь-який час з будь-якої точки світу. Доступ до служби Keenetic RMM здійснюється через веб-браузер, що дозволяє працювати на різних платформах з будь-якого типу пристрою та операційної системи.

Важливо

Keenetic RMM розроблено для пристроїв Keenetic з KeeneticOS версії 3.7.5 або вище (всі моделі з індексом KN-XXXX, вироблені з 2018).

Keenetic RMM пропонує функції, які дозволяють вам керувати своїми сайтами швидше, зручніше та ефективніше:

  • Додавати маршрутизатори віддалено за сервісним кодом або адресою KeenDNS

  • Надає доступ до вебінтерфейсу кожного вузла

  • Дозволяє бути в курсі подій та отримувати своєчасні сповіщення про критичні події на сайті за допомогою сповіщень у режимі реального часу, які доставляються через месенджер Telegram

  • Надає можливість створити команди та налаштовати доступ для кожного учасника, щоб разом керувати спільними сайтами

  • Для того, щоб переглядати детальну й актуальну інформацію про кожен сайт, вузол і клієнтський пристрій, не потрібна публічна IP-адреса або додаткова конфігурація брандмауера

  • Можливість оновлення або перезавантаження кількох пристроїв Keenetic одночасно або пакетно за допомогою групових операцій

  • Зберігає ключові мережеві події, які відбуваються на ваших сайтах, і дії, які виконує ваша команда, у журналі подій

  • Просту та інтуїтивно зрозумілу функцію глобального пошуку для пошуку усіх ваших підконтрольних сайтів, вузлів та клієнтських пристроїв

  • Можливість персоналізації інтерфейсу Keenetic RMM, світла або темна теми

Використовуйте Обліковий запис Keenetic щоб отримати доступ до вебсайту Довідкового центру, хмарного сервісу Keenetic RMM  і Мобільного додатку Keenetic.

RMM-sites1.png
rmm-dashboard1.png

Примітка

Keenetic RMM знаходиться в стадії активного розвитку і ми маємо великі плани щодо цього. Ми цінуємо зворотний зв’язок користувачів із нашими інженерами технічної підтримки або безпосередньо розробниками, щоб ми могли знаходити помилки та виправляти їх якомога швидше.

У нас є спеціальний розділ Форум спільноти де ви можете залишити свої запитання, відгуки, перші враження про наш продукт, а також обговорити плани розвитку або запропонувати нові функції.