Skip to main content

Інструкція користувача

Терміни гарантії та підтримки

Термін гарантії

Умови гарантії на продукт Keenetic поширюються на всі пристрої Keenetic, які розповсюджуються серед кінцевих користувачів. Наступні правила визначають терміни гарантії.

Початком гарантійного терміну є найбільш рання з наступних зазначених дат:

  • дата придбання продукту першим кінцевим споживачем, що підтверджується чеком роздрібного продавця; або

  • дата автоматичної активації сервісного коду пристрою при першому виході пристрою в Інтернет; або

  • дата першого звернення до служби технічної підтримки Keenetic для цього продукту.

Гарантійний термін закінчується через 3 роки після дати початку.

Підказка

Ви можете зареєструвати свій пристрій у своєму Акаунті Keenetic щоб перевірити стан гарантії та дату закінчення терміну її дії (див статтю Як зареєструвати свій пристрій Keenetic? ). Під Мої пристрої > Зареєстровані пристрої, ви знайдете список зареєстрованих пристроїв із зазначенням гарантійних термінів у колонці Відомості про право на сервісне обслуговування.

keenetic_account-13.png
Оновлення програмного забезпечення продукту

Період підтримки оновлень програмного забезпечення для продуктів Keenetic розділений на два інтервали доступності оновлень: Стандартні оновлення і Обмежені оновлення. Початком періоду оновлення програмного забезпечення та підтримки є дата випуску продукту компанією Keenetic, а не дата покупки чи активації, на відміну від гарантії на конкретний пристрій.

Стандартні оновлення: протягом щонайменше трьох років після запуску продукту Keenetic забезпечує регулярні оновлення, які включають додавання нових функцій, виправлення виявлених помилок і оновлення безпеки для усунення потенційних вразливостей.

Обмежені оновлення: поза періодом стандартних оновлень протягом принаймні чотирьох років після випуску продукту Keenetic надає обмежені оновлення. Додавання нових функцій і виправлення помилок для забезпечення сумісності з обладнанням інших виробників може бути припинено, але Keenetic продовжить надавати оновлення безпеки для усунення потенційних вразливостей.

Дата закінчення підтримки — п’ять років після запуску продукту. На цьому етапі Keenetic може припинити всі оновлення програмного забезпечення та хмарні служби для вашого продукту. Відтоді функції продукту, які залежать від хмарних служб, можуть бути недоступними.

У таблиці нижче показано оновлення програмного забезпечення та умови підтримки для вашого продукту Keenetic.

Модель Keenetic

Дата випуску продукту

Доступність стандартних оновлень принаймні до

Доступність обмежених оновлень принаймні до

Припинення підтримки не раніше

Hero DSL (KN-2410)

Лютий 2021

Лютий 2026

Лютий 2027

Лютий 2028