Skip to main content

Інструкція користувача

Як зареєструвати свій пристрій Keenetic?

Ви можете зареєструвати свій пристрій Keenetic, щоб додати його до списку пристроїв у вашому Обліковому запису Keenetic. Зареєстрований пристрій легко підключити до сервісів Keenetic.

З вашого Облікового запису Keenetic, ви можете переглянути статус гарантії кожного пристрою та період підтримки, що залишився. Щоб отримати інформацію щодо умов гарантії, відвідайте вебсторінку Термін гарантії та підтримки моделей Keenetic.

Щоб зареєструвати свій новий Keenetic, увійдіть у свій Обліковий запис Keeneticі відкрийте меню Зареєстровані пристрої у розділі Мої пристрої.

register_device-01.png

Будь ласка, скористайтеся посібником зі створення нового облікового запису Keenetic якщо у вас ще немає  Облікового запису Keenetic.

Підказка

Якщо у вас є обліковий запис Google, Facebook або Apple, вам може не знадобитися реєстрація (Варіант 2), але ви можете відкрити обліковий запис Keenetic, прив’язавши свій обліковий запис у соціальних мережах (Варіант 1). Таким чином ви пропускаєте підтвердження електронною поштою, і процес займе менше часу.

Натисніть на кнопку Зареєструвати новий пристрій.

register_device-04.png

Відкриється діалогове вікно, у якому вам буде запропоновано ввести сервісний код нового пристрою.

register_device-02.png

Сервісну код можна знайти на етикетці пристрою або на сторінці Системний монітор в секції Про систему в Вебінтерфейсі. Це 15-значний ідентифікаційний код пристрою.

Заповніть сервісну код вашого пристрою Keenetic у формі та натисніть кнопку Зареєструвати. Тепер ваш пристрій має бути зареєстровано та відображатиметься в списку Зареєстровані пристрої.

keenetic_account-13.png

Щоб видалити пристрій зі списку в обліковому записі, натисніть кнопку Скасувати реєстрацію.