Skip to main content

Інструкція користувача

Яку інформацію я маю надати команді підтримки?

Щоб пришвидшити обробку вашого запиту, рекомендуємо виконати наведені нижче дії.

Перш ніж звертатися до служби підтримки:

  1. Шукайте відповідну інформацію на нашому сайті підтримки Keenetic.

    На цьому сайті вже є відповіді на найпоширеніші питання. Швидше за все тут ви знайдете відповідь на своє запитання, і вам не доведеться звертатися до фахівця. Ми щодня оновлюємо інформацію, збираючи відповіді на поширені запитання користувачів і додаючи їх до нашої Бази знань.

  2. Перевірте, чи версія KeeneticOS, встановлена на вашому пристрої, є актуальною. Якщо доступне оновлення (тобто новіша версія), радимо оновити його.

    Більше інформації ви знайдете в статтях: «Оновлення KeeneticOS через мобільний додаток» і «Оновлення KeeneticOS онлайн'.

Під час звернення до служби підтримки надайте таку інформацію:

  1. Обов'язково вкажіть точну назву вашого пристрою та сервісний код (складається з 15 digits); назву моделі та сервісний код можна знайти на етикетці внизу корпусу.

  2. Детально опишіть проблему:

    • Проблема виникла на початку використання чи після деякого часу успішної роботи?

    • Як часто виникає проблема і за яких умов?

    • Якщо проблема виникає з одним пристроєм у вашій домашній мережі, а всі інші працюють належним чином, повідомте нам  МАК та/або IP-адреса цього мережевого пристрою.

    • Чи скидання на заводські налаштування та реконфігурація пристрою Keenetic допомогла?

    • Якщо у вашій мережі є більше одного пристрою Keenetic, опишіть схему підключення або надайте опис вашої мережі з IP-адресами.

      Важливо

      Чим детальніше запит, тим точніше ми зможемо на нього відповісти!

  3. Надіслати  системний файл self-test.txt до служби підтримки. Інформацію про те, як зберегти файл із маршрутизатора, можна знайти в розділі «Збереження файлу самоперевірки' інструкції.

    Файл self-test.txt містить інформацію про помилку та налаштування користувача. Вміст файлу дозволяє оцінити продуктивність ОС і обладнання роутера.

    Важливо

    Файл self-test.txt не містить паролів користувачів.

Примітка

Використовуйте лише адаптер живлення, що постачається разом із пристроєм Keenetic. Ніколи не використовуйте інший адаптер!