Skip to main content

Інструкція користувача

Як я можу видалити свій Обліковий запис Keenetic і особисті дані?

Якщо ви зареєстрували адресу електронної пошти за адресою account.keenetic.com, у мобільному додатку Keenetic або використовували Google, Facebook або Apple ID для входу в особистий акаунт або мобільний додаток, було створено ваш профіль Облікового запису Keenetic. Цей профіль містить особисту інформацію про вас, необхідну для надання додаткових послуг.

Після входу на свій Обліковий запис Keenetic, ви можете видалити свій акаунт користувача та пов’язану з ним інформацію.

Застереження

Після видалення облікового запису буде негайно відключено всі активні служби, включаючи Мобільний додаток Keenetic, Довідковий центр Keenetic і Keenetic RMM.

Відновити видалений обліковий запис або будь-які його дані неможливо.

Варіант 1. Видалення облікового запису Keenetic за допомогою веб-браузера

Щоб видалити обліковий запис, увійдіть в Обліковий запис Keenetic, який ви хочете видалити на account.keenetic.com. Перейдіть до Інформація про обліковий запис в меню Обліковий запис і безпека, розгорніть посилання Видалити аккаунт і натисніть кнопку Видалити.

delete_keenetic_account-01.png

Ви повинні підтвердити право власності на обліковий запис, перш ніж продовжити видалення. З'явиться форма Вхід. Будь ласка, заповніть свій Keenetic ID електронну пошту та пароль або продовжте автентифікацію пов’язаного облікового запису соціальних мереж.

keenetic_account-02.png

Після успішної автентифікації відкриється діалог Підтвердження видалення.

delete_keenetic_account-02.png

Коли ви підтвердите видалення облікового запису, буде виконано негайне безповоротне видалення всіх даних облікового запису та всі активні сеанси буде припинено.

Після успішного видалення облікового запису ви побачите інформаційне повідомлення.

delete_keenetic_account-03.png
Варіант 2. Видалення облікового запису Keenetic через мобільний додаток Keenetic

Відкрийте додаток Keenetic на своєму мобільному пристрої та торкніться піктограми облікового запису у верхньому правому куті. Прокрутіть униз меню та торкніться перекресленого значка Видалити обліковий запис.

delete_keenetic_account-04.png

Підтвердьте дію на екрані попередження, щоб видалити поточний обліковий запис. Ви негайно вийдете з системи, усі інші активні сеанси облікового запису будуть закриті, і додаток повернеться до початкового екрана.

Якщо у вас виникли проблеми з процедурою видалення, надішліть електронний лист help@keenetic.com з адреси електронної пошти, зазначеної в профілі вашого облікового запису.