Skip to main content

KeeneticOS güncellemeleri — Yayınlanmış Sürüm/Ana Kanal

KeeneticOS 3.8

Bir bakışta öne çıkanlar

KeeneticOS 3.8 sürümüne hoş geldiniz! Bu sürüm, tamamen elden geçirilmiş İnternet güvenliği hükümleri, iyileştirilmiş trafik sınıflandırması ve önceliklendirme ile diğer birçok performans iyileştirmesi ve düzeltmesini sunar:

  • Yeni Bulut tabanlı içerik filtreleme ve reklam engelleme bileşeniyle can sıkıcı reklamları ve izleyicileri engelleyin, gizliliğinizi koruyun, güvenlik tehditlerine karşı savunma yapın ve çocuklar için temiz İnternet erişimi sağlayın — yeni filtre yedi popüler genel DNS çözümleyicisini tek bir yapılandırmada birleştirerek şunları yapmanızı sağlar: Farklı servis sağlayıcılardan filtreleme profillerini tek bir kurulumda cihazlarınıza karıştırın. Desteklenen genel DNS çözümleyicileri arasında AdGuard DNS, CleanBrowsing, Cloudflare DNS, Neustar UltraDNS Public, OpenDNS, Quad9 ve Yandex.DNS bulunur.

  • Genel DNS ön ayarları yeterli olmadığında daha da fazla esneklik için özel DNS profilleri ekleyin.

  • Ağ segmentlerine varsayılan filtreleme profilleri atayın.

  • Yeni NextDNS entegrasyonuyla içiniz tamamen rahat olsun. NextDNS sizi her türlü güvenlik tehdidinden korur, web sitelerinde ve uygulamaların içindeki reklamları ve izleyicileri engeller ve çocuklar için güvenli ve denetimli bir İnternet sağlar.

  • Trafik sınıflandırma motoru artık tek bir uygulama içindeki çeşitli trafik türlerini bağımsız olarak algılar ve önceliklendirir — örneğin, aynı mesajlaşma uygulaması aracılığıyla görüntülü arama ve dosya aktarımı, IntelliQoS kurallarınıza göre farklı trafik önceliklerine sahip olacaktır.

  • Trafik önceliğini daha da iyileştirmek ve "arabellek şişmesini" (buffer bloat) en aza indirmek için İnternet bağlantı ilkeleri için artık Yeni gelen ve giden bant genişliği kontrol seçenekleri mevcut.

  • Başlangıçta Mesh Wi-Fi sistemi başlatma işlemi artık çok daha hızlı gerçekleşiyor.

  • Mesh Wi-Fi sisteminin yeni Koşullu Wi-Fi yayın seçeneği, kablosuz istemcilerin, kontrolör bağlantısını kaybeden, çalışmayan genişleticiye bağlanmasını engeller.

  • Genel sürümde görünmeyen perde arkasında, yerel İSS'ler için, ilk cihaz sağlama ve merkezi izleme ve yönetimi kapsayan bir özellik seti de geliştirdik. Bu konu ile ilgiliyseniz bize info@keenetic.de adreslerinden mail gönderin.

Her zaman olduğu gibi, herhangi bir geri bildiriminiz varsa (veya bize merhaba hi_picture.png demek istiyorsanız), forumda bize yazın. Keenetic hakkında daha fazla bilgi edinmek için Destek Merkezini ziyaret edin.

KeeneticOS 3.8.5.4

27/10/2022

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.8.5

07/09/2022

Geliştirmeler

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.8.4

15/08/2022

Geliştirmeler

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.8.3

18/07/2022

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.8.2

27/06/2022

Yenilikler

Geliştirmeler

Düzeltmeler