Skip to main content

Оновлення KeeneticOS — Бета-версія

KeeneticOS 4.2

Опис змін KeeneticOS для Keenetic Speedster (KN-3010) у каналі Бета-версія

Випуски KeeneticOS у цьому каналі надають вам можливість одними з перших спробувати останні оновлення, покращення продуктивності та нові функції з мінімальним ризиком. Цей канал оновлюється приблизно кожні два тижні, а головні оновлення — кожні два місяці. Випуски тут зазвичай відбуваються більш ніж за місяць до виходу для широкої аудиторії в Головному каналі.

Keenetic Speedster (KN-3010) зараз знаходиться в періоді підтримки Стандартні оновлення та отримує регулярні оновлення програмного забезпечення, включаючи покращення безпеки, нові функції, оновлення операційної системи та виправлення помилок.

Що нового?

Ласкаво просимо до KeeneticOS версії 4.2! Як завжди, у нас є виправлення помилок і  покращення продуктивності, але наша основна увага в цьому оновленні полягає в представленні нового веб-інтерфейсу та подальшому вдосконаленні підтримки протоколу IPv6 у різних службах KeeneticOS.

  • Новий вебінтерфейс має оновлений вигляд зі світлою та темною темами на вибір, в ньому приділено велику увагу підвищенню зручності використання. Ми перейшли на оновлену структуру, яка відповідає сучасним вимогам безпеки.

    new-web-02-en.png
    new-web-03-en.png
  • Тепер можна оновити KeeneticOS на всіх пристроях у Wi-Fi системі одним кліком миші. Крім того, Функція Автооновленняe керує оновленнями підключених ретрансляторів за розкладом основного маршрутизатора.

  • Клієнти, що підключаються до Домашньої мережі мережі тепер за замовчуванням автоматично реєструються, що покращує безпеку та полегшує керування.

  • Нова опція Політика сегмента за замовчуванням покращує керування доступом до Інтернету для мережевих клієнтів. За замовчуванням зареєстрований клієнт дотримуватиметься політики підключення, яка призначена сегменту мережі, до якого він підключається. Наприклад, ви можете налаштувати окрему мережу Wi-Fi вдома з такою ж назвою, що й офісна мережа, і направити її трафік на VPN-з’єднання до вашого офісу. Потім, працюючи з дому, просто перейдіть до офісної мережі Wi-Fi, щоб негайно телепортуватися.

  • Тепер доступні нові OpenConnect VPN сервер і клієнт. Підключайтеся до мереж або віддалено отримуйте доступ до мережі за допомогою безкоштовних програм, доступних для Android або iOS.

Ми цінуємо вашу підтримку та участь у нашій спільноті. Ваші цінні відгуки допомагають нам постійно вдосконалювати Keenetic. Якщо у вас виникли запитання, ви хочете обговорити бета-версію, повідомити про проблеми або зв’язатися з нашою командою розробників, відвідайте наш форум. Дякуємо, що обираєте Keenetic!

KeeneticOS 4.2 Beta 4

18/09/2024

Нове

Виправлено

KeeneticOS 4.2 Beta 3

04/09/2024

Нове

Виправлено

KeeneticOS 4.2 Beta 2

08/08/2024

Покращено

Виправлено

KeeneticOS 4.2 Beta 1

24/07/2024

Нове

Покращено

Виправлено