Skip to main content

Оновлення KeeneticOS — Головний канал

Політика щодо підтримки життєвого циклу продуктів Keenetic

У наведеній нижче політиці зазначено, як довго Keenetic планує надавати підтримку для продуктів. Ця політика є окремою від гарантії на обладнання. Для кожного продукту існує три періоди підтримки програмного забезпечення: Стандартні оновлення, Обмежені оновлення та Припинення оновлень/підтримки. Періоди підтримки прив’язані до дати, коли певний продукт було випущено Keenetic, а не до дати, коли ви придбали такий продукт.

Стандартні оновлення: Принаймні протягом трьох років після випуску продукту Keenetic ми надаємо стандартні оновлення, включаючи нові функції, виправлення помилок для вирішення відомих проблем і оновлення безпеки для усунення потенційних вразливостей.

Обмежені оновлення: Протягом принаймні чотирьох років після запуску нового продукту Keenetic надає обмежені оновлення. Виправлення помилок, оновлення для нових функцій і виправлення сумісності можуть припинитися, але Keenetic продовжить надавати оновлення безпеки для вирішення критичних проблем.

Припинення оновлень і припинення підтримки: Через п’ять років після випуску продукту ми можемо припинити всі оновлення, включаючи критичні оновлення безпеки програмного забезпечення. На цьому етапі Keenetic також може припинити надання хмарних служб для продукту. Якщо реалізація функції продукту залежить від хмарних служб, ця функція припиняється.

Графік підтримки Keenetic Carrier (KN-1711)

Дата випуску продукту: Січень 2020

Стандартні оновлення принаймні до: Січень 2024

Обмежені оновлення принаймні до: Січень 2025

Дата закінчення підтримки: Січень 2026

Keenetic Carrier (KN-1711) зараз знаходиться в періоді підтримки Обмежені оновлення та отримує лише оновлення безпеки для вирішення критичних проблем. Проте, щоб підтримати нашу спільноту, ми будемо підтримувати останні оновлення каналу розробки для Keenetic Carrier (KN-1711) стільки, скільки зможемо.