Skip to main content

KeeneticOS güncellemeleri — Yayınlanmış Sürüm/Ana Kanal

KeeneticOS 3.7

Bir bakışta öne çıkanlar

Sürüm 3.7, yeni özellikler, düzeltmeler ve iyileştirmelerle dolu. Bu önemli noktalar yalnızca bir başlangıç:

  • Ağınızda hangi uygulamaların çalıştığını görün. Yeni Trafik Sınıflandırma Motoru, binlerce uygulamayı gerçek zamanlı olarak algılar ve bunları sizin için Ağ trafik monitöründe ve Uygulama trafik analizöründe görüntüler.

  • Tüm ağlarınızı tek bir kullanışlı Web Portalında yönetin. Yeni Keenetic RMM sistemi (şu anda beta sürümünde), kritik ağları ve altyapıyı 7/24 çevrimiçi tutmaya yardımcı olmak amacıyla Küçük/Orta ölçekli işletmeler için özel olarak oluşturulmuş bulut tabanlı, çok lokasyonlu bir uzaktan görüntüleme ve yönetim çözümüdür. Daha fazla bilgi için rmm.keenetic.com adresini ziyaret edin.

  • Otomatik çalışma modu seçimi, web uygulamalarına uzaktan parola korumalı erişim, bağlı 4G/3G USB modem dongle'larına kolay uzaktan erişim yapılandırması ve IP/FQDN web uygulaması hedefleri için destek dahil olmak üzere çok sayıda KeenDNS iyileştirmelerinin keyfini çıkarın.

  • Birden fazla Keenetic cihaz arasında gezinme kolaylığı için Web arayüzü başlığını özelleştirin.

  • Yeni yapılandırma ekranıyla IP kapsüllü tünelleri (IPIP, GRE, EoIP) kolayca kurun.

  • Yeni 4G/3G sinyal izleme aracıyla en iyi sinyal alımı için mobil geniş bant antenini mükemmel hassasiyetle ayarlayın.

  • Yeni ethernet link loop watchdog (döngü gözcüsü) ile broadcast storm (yayın fırtınası) sonuçlarını ve sistem yönetimi kaybını önleyin.

  • GitHub'da bulunan Keenetic Yazılım Geliştirme Kiti'ni (SDK) kullanarak hizmetleriniz ve komut dosyalarınızla özelleştirilmiş bir KeeneticOS görüntüsü (image) oluşturun.

  • Cihaza özel yeni çok dilli dosya portalında en son gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinin.

Her zaman olduğu gibi, herhangi bir geri bildiriminiz varsa (veya bize merhaba hi_picture.png demek istiyorsanız), forumda bize yazın. Keenetic hakkında daha fazla bilgi edinmek için Destek Merkezini ziyaret edin.

KeeneticOS 3.7.4

31/03/2022

Geliştirmeler

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.7.3

24/02/2022

Geliştirmeler

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.7.2

27/01/2022

Yenilikler

Geliştirmeler

Düzeltmeler

KeeneticOS 3.7.1

14/12/2021

Yenilikler

Geliştirmeler

Düzeltmeler