Skip to main content

KeeneticOS güncellemeleri — Yayınlanmış Sürüm/Ana Kanal

Keenetic ürün yaşam döngüsü destek politikası

Aşağıdaki politika, Keenetic'in ürünler için ne kadar süre destek sağlamayı planladığını özetlemektedir. Bu politika, donanım garantisinden ayrıdır. Her ürün için üç yazılım destek dönemi vardır: Standart Güncellemeler, Sınırlı Güncellemeler ve Güncelleme/Destek Sonu. Destek süreleri, bir ürünü satın aldığınız tarihe değil, belirli bir ürünün Keenetic tarafından piyasaya sürüldüğü tarihe bağlıdır.

Standart Güncellemeler: Keenetic bir ürünü piyasaya sürdükten sonra en az üç yıl boyunca, yeni özellikler, bilinen sorunları gidermek için hata düzeltmeleri ve olası güvenlik açıklarını gidermek için güvenlik güncellemeleri dahil olmak üzere Standart Güncellemeler sağlar.

Sınırlı Güncellemeler: Bir ürünün piyasaya sürülmesinden sonra en az dört yıl boyunca Keenetic, Sınırlı Güncellemeler sağlar. Hata düzeltmeleri, yeni özellikler için güncellemeler ve uyumluluk yamaları durabilir, ancak Keenetic kritik sorunları ele almak için güvenlik güncellemeleri sağlamaya devam edecektir.

Güncellemelerin ve Desteğin Sonu: Bir ürünün piyasaya sürülmesinden beş yıl sonra, kritik yazılım güvenlik güncellemeleri dahil tüm güncellemeleri durdurabiliriz. Keenetic, bu aşamada bir ürün için bulut hizmetlerini de durdurabilir. Bir ürün özelliğinin çalışması bulut hizmetlerine bağlıysa, bu işlevsellik sona erer.

Keenetic Carrier DSL (KN-2111) destek zaman çizelgesi

Ürün Çıkış tarihi: Kasım 2018

Standart Güncellemeler en azından şu tarihe kadar: Ağustos 2024

Sınırlı Güncellemeler en azından şu tarihe kadar: Ağustos 2025

Destek Bitiş tarihi: Ağustos 2026

Keenetic Carrier DSL (KN-2111) şu anda Standart Güncellemeler destek dönemindedir ve güvenlik geliştirmeleri, yeni özellikler, işletim sistemi güncellemeleri ve hata düzeltmeleri dahil olmak üzere düzenli yazılım güncellemeleri alır.